Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τελείωσε το σήριαλ για Ικόνιο-Θριάσιο

Σε λειτουργία θα τεθεί, επιτέλους, τις επόμενες μέρες η εμπορευματική σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέσει την περιοχή του Θριασίου με το λιμάνι του Πειραιά στο Ικόνιο.

Τα έργα στην γραμμή ολοκληρώθηκαν μετά από σχεδόν 13 χρόνια που χρειάστηκαν για την κατασκευή της, ενώ επιλύθηκε και το θέμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την έλλειψη αδρανών υλικών (σκύρα).

της Μάρως Τσαντήλα
Η νέα γραμμή, που αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην τόνωση των συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών στη χώρα μας θα εγκαινιαστεί σύντομα, πληροφορίες κάνουν λόγω για μεθαύριο Πέμπτη, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της.

Πρόκειται για ένα έργο κρίσιμης σημασίας και για την πολυδιαφημιζόμενη συνεργασία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – COSCO – HP, καθώς η έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης του λιμανιού δεν επέτρεπε την πλήρη ανάπτυξη του σχεδιασμού.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο στην γραμμή Θριάσιο – Ικόνιο με την χρήση Rail Bus, δηλαδή με κανονικό τρένο που θα χρησιμοποιείται και για την διαμετακόμιση των εμπορευμάτων, καθώς έως τώρα πραγματοποιούνταν δοκιμές με μικρούς συρμούς προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα στη γραμμή.
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του euro2day.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα