Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ντελίριο για τον Παπανδρέου στο συνέδριο
ΒΙΝΤΕΟ-Ντελίριο για τον Παπανδρέου στο συνέδριο
Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 
Απ' έξω ακόμα άρχισαν οι επευφημίες, καθυστερώντας την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, όπου έγινε δεκτός πάντως, με χιλιάδες συνέδρους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του «Παπανδρέου-Παπανδρέου».
 
 
 

 
Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή", "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
 
Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει. Παράλληλα, εξανάγκασαν ουσιαστικά σε διακοπή τη διαδικασία, αφήνοντας αμήχανο στο βήμα τον Παύλο Γερουλάνο (εκ των στενότερων συνεργατών του στο παρελθόν) να περιμένει με καρτερία να δοθεί το 'οκ' για να αρχίσει την ομιλία του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν χθες παρών στην έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη, ...αντάμειψε όμως τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ σήμερα, φτάνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως και εκτός μεγάλου απροόπτου, ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πάρει το λόγο στις εργασίες του Συνεδρίου.

 

 

Πηγή: real.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα