Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Στο υγιές κομμάτι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένεται να ενταχθούν τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαικής Τράπεζας.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ 
Για μία καθαρή λύση που έδωσε το Eurogroup για τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα κάνουν λόγο κορυφαία κυβερνητικά στελέχη αλλά και κοινοτικοί κύκλοι. Αμφότεροι πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον μεγάλο άγνωστο «Χ»: στην ψυχολογία καταθετών ειδικά την Τρίτη όταν θα εφαρμοσθεί η απόφαση, ευχόμενοι να πρυτανέψει η ψυχραιμία…

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας «από την απόφαση του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο εξαιρούνται ρητώς οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και διασφαλίζεται απολύτως η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μετά από σκληρές και πολύωρες διαπραγματεύσεις κατέστη εφικτό να  εξαιρεθούν του «κουρέματος» οι καταθέτες σε υποκαταστήματα της Λαϊκής (CP Bank ονομάζεται πλέον), της Κύπρου και της Ελληνική στην Ελλάδα, ενώ οι καταθέσεις και το ενεργητικό των υποκαταστημάτων των 3 τραπεζών αυτών μετά από οικονομικό έλεγχο να απορροφηθούν από ελληνικές τράπεζες. Επίσης  περιλήφθηκε ρήτρα στην απόφαση του Eurogroup για μη επιβάρυνση  του ελληνικού χρέους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα