ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γιούνκερ: Οι Κύπριοι αντιμετωπίστηκαν σα να ήταν γκάνγκστερ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ
 
Τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που αντιμετώπισε την Κύπρο το Eurogroup, κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής, εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής του, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνεντευξή του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό Phoenix.
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε ότι αισθάνθηκε ντροπή για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας ότι οι Κύπριοι αντιμετωπίστηκαν σαν να ήταν όλοι «συμμορίτες και γκάνγκστερ».




Παράλληλα, χαρακτήρισε απαράδεκτες και τις εικόνες από τα πλακάτ που περιέφεραν κάποιοι στους δρόμους της Κύπρου και τα οποία παρουσίαζαν την καγκελάριο με ναζιστική στολή.

«Θα πρέπει να συζητάμε μεταξύ μας, παρά να μιλάμε ο ένας για τον άλλο», υπογράμμισε ο κ. Γιούνκερ. «Οι 17 κατάφεραν να αποδείξουν ότι δεν αφήνουν καμία χώρα να εγκαταλείψει το ευρώ», είπε και πρόσθεσε ότι η λύση που βρέθηκε απαιτεί μεγάλες θυσίες από τους Κύπριους.

Ο κ. Γιούνκερ σημείωσε ότι οι Κύπριοι θα πρέπει να αναδιοργανώσουν το τραπεζικό τους σύστημα και να διαφοροποιήσουν την οικονομίας τους, καθώς και ότι είναι υποχρέωση της ΕΕ «να προσφέρει στην Κύπρο βοήθεια άνω των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ σε άμεσες ενισχύσεις»
ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα