Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Έρχεται η ώρα του Γιάννου Παπαντωνίου

Mετά την καταδίκη του Άκη Τσοατζόπουλου, λογικά έρχεται η σειρά του άλλοτε πανίσχυρου τσάρου της Οικονομίας και αντικαταστάτη του Άκη στο Υπουργείο Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου. Ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται επίσης για ελλειπές Πόθεν Έσχες και μάλιστα με αρκετά μεγαλύτερες "ελλείψεις" από αυτές του Άκη Τσοχατζόπουλου. 
Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο του κ. Τσοχατζόπουλου αφορά: Στην παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ.

Αντίστοιχα, στην παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.

Τέλος, στην παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς από την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Διαβάζοντας λοιπόν, τα παραπάνω εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως ο κ. Παπαντωνίου φαίνεται πως "έχει χάσει τον ύπνο του" μιας ο πρώην υπουργός παραπέμφθηκε για τον αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στην HSBC συνολικού ύψους... 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σημειώνουμε ότι αρχικά, ο κ. Παπαντωνίου είχε ισχυριστεί πως πρόκειται για λογαριασμό που άνοιξε η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της άντρα της, κάτι που στη συνέχεια ουσιασικά αναίρεσε αφού παραδέχθηκε πως o επίμαχος λογαριασμός περιείχε κεφάλαια από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές πηγές εκ των οποίων τα μισά χρήματα είναι δικά του.
Σημειώνουμε επίσης ότι ο πρώην υπουργός μπορεί να μην έχει ακίνητο στην οδό Αρεοπαγίτου, έχει στην ιδιοκτησία του όμως την περιβόητη βίλα στη Σύρο, η οποία μάλιστα βρίσκεται δίπλα- δίπλα με εκείνη του υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα. 
Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να βρεί αρκετούς λόγους που μπορούν να κάνουν τον κ. Παπαντωνίου να ανησυχεί, αφού αναλογικά το χρηματικό πρόστιμο που θα καταλογιστεί στον κύριο Παπαντωνίου, θα είναι απείρως μεγαλύτερο σύμφωνα με τα σημερινά νέα δεδομένα στην υπόθεση του ΆκηΤσοχατζόπουλου... Ίδωμεν... 
ΠΗΓΗ :spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα