Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σταυρίδης: «Ιδιωτικοποιήσεις για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας»


Σταυρίδης: «Ιδιωτικοποιήσεις για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας»Οι ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών και αεροδρομίων για την ανάπτυξη του τουρισμού αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη.

«Για μένα όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα λιμάνια και τα αεροδρόμια που τα έχουμε αφήσει να ρημάξουν. Θα πρέπει να μπουν ιδιώτες με αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια» είπε ο κ.Σταυρίδης στον ΒΗΜΑ FM 99,5.


Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ τονίζει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι για ξεπούλημα.

Αναφερόμενος στην σκληρή κριτική που του ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Σταυρίδης απαντά ότι «ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος» και ότι «δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες».

Εν αναμονή της έγκρισης του για τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ο Στέλιος Σταυρίδης, μέχρι σήμερα πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πρότασή του για μείωση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ θα γίνει δεκτή από την κυβέρνηση. Όπως είπε στη μία το μεσημέρι της Τρίτης θα γίνει η τελική συνάντηση με επιτροπή για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα