Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ/Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Νάκος

Τώρα-Πέθανε ο Αθανάσιος Νάκος
ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο βουλευτής Μαγνησίας και Β΄αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος εξέπνευσε πριν λίγη ώρα στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευστηρίου, από μετεγχειρητική λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Αθανάσιος Νάκος είχε υποβληθεί σε εγχείριση Bypass και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις αρχές Μαρτίου.


Ο Αθανάσιος Νάκος γεννήθηκε στο Βόλο τον Ιανουάριο του 1950. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το 1993 εξελέγη  για πρώτη φορά βουλευτής Μαγνησίας  με τη Νέα Δημοκρατία. Από τότε και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν, το 1996, το 2000, το 2004, το 2007 και το 2009 επανεξελέγη πρώτος βουλευτής Μαγνησίας. 

Με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και με το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού, εργάστηκε αρχικά στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με αναπτυξιακές μελέτες και μελέτες υδραυλικών έργων και στη συνέχεια στο Βόλο, όπου δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή οικοδομικών και βιομηχανικών έργων. 

Το 1986 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Το 1996 ανέλαβε πρόεδρος της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Έργου στον τομέα της Γεωργίας, όπου και ήταν ο βασικός εισηγητής των 7+1 προτάσεων για τη Γεωργία. 

Από το 1997 έως το 2000 διετέλεσε πρόεδρος της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Έργου στον τομέα Βιομηχανίας και αντιπρόεδρος στον τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών. Από τον Απρίλιο του 2000 ως τον Ιούλιο του 2001,  διετέλεσε υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας. Το 2001 ορίστηκε υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης. Το 2004 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εσωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, θέση στην οποία παραμένει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009.

ΠΗΓΗ://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα