Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ρώσοι θα ταριχεύσουν το σώμα του Τσάβες

ChavesL
Ρώσοι ειδικοί θα αναλάβουν την ταρίχευση του Ούγκο Τσάβες, από την στιγμή που οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να τοποθετήσουν την σορό του σε μαυσωλείο, αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα Ultimas Noticias. Την ταρίχευση θα αναλάβει το Ειδικό Κέντρο Βιοϊατρικών Τεχνολογιών της Μόσχας.
Το Ειδικό Κέντρο Βιοϊατρικών Τεχνολογιών της Μόσχας, έχει επεξεργαστεί δεκάδες μεθόδους ταρίχευσης και διατήρησης ενός άψυχου σώματος και για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα Ultimas Noticias, είναι πιθανό να είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες τους στη Βενεζουέλα.
Οι ίδιοι ειδικοί προσκλήθηκαν από το καθεστώς της Πιονγκιάνγκ για την ταρίχευση της σωρού του Κιμ Γιονγκ Ιλ, όπως είχε συμβεί και με τον πατέρα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ενώ το 1924 αντίστοιχο εργαστήριο είχε αναλάβει την διατήρηση της σορού του Βλαντίμιρ Λένιν.
Υψηλόβαθμοι Ιρανοί ιερωμένοι επέκριναν σήμερα τον πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ για τη δήλωσή του ότι ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον κρυμμένο ιμάμη, που οι σιίτες μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι θα επανεμφανιστεί για να φέρει την παγκόσμια ειρήνη.
Την Τετάρτη, μετά το θάνατο του Τσάβες, το Ιράκ κήρυξε μία ημέρα εθνικού πένθους. Ο Αχμαντινετζάντ ήταν ένας από τους πολλούς ηγέτες χωρών που ταξίδεψαν σήμερα στη Βενεζουέλα για να παραστούν στην κηδεία.
Σε συλλυπητήρια επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Ιρανός πρόεδρος δηλώνει βέβαιος ότι ο Τσάβες "θα επιστρέψει" μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον Ιμάμη Μάχντι για τον οποίο οι σιίτες θεωρούν ότι κρύφτηκε από τα εγκόσμια τον 10ο αιώνα αλλά μια μέρα θα επανεμφανιστεί και θα φέρει την δικαιοσύνη στον κόσμο. ΠΗΓΗ :defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα