ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

TO ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ


ΒΙΝΤΕΟ-Το διάγγελμα Αναστασιάδη

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο διάγγελμα που απηύθυνε προς τον Κυπριακό λαό.
«Η Κύπρος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζούμε δυστυχώς τις πιο τραγικές στιγμές από το 1974. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης θεωρώ υποχρέωση μου να σας παραθέσω τις επιλογές που εκβιαστικά τεθήκαν ενοποιών μας στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο. Η πρώτη επιλογή, ήταν η άτακτη χρεωκοπία. Η δεύτερη είναι η επιλογή μιας πολυ δύσκολης αλλά ελεγχόμενης κατάστασης που θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση της οικονομίας και στην ανάκαμψη», δήλωσε αρχικά ο κ. Αναστασιάδης και συνέχισε:
«Είναι με αίσθημα ιστορικής ευθύνης που έλαβα μια απόφαση έστω και αν είχα κάθετες διαφωνίες με συγκεκριμένες πρόνοιες. Αν επέλεγα την άτακτη χρεωκοπία, θα τερματιζόταν αμέσως η λειτουργία μιας τράπεζας. Οι καταθέτες θα έχαναν την άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις τους».
Ο κ. Αναστασιάδης, τονίζει ότι «ανέλαβα και αναλαμβάνω πλήρως της ευθύνες μου. Η λύση δεν είναι αυτή που θέλαμε όμως είναι η λιγότερο επώδυνη σύμφωνα με τις περιστάσεις».


ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα