Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Χοληστερίνη αγάπη μου


Χοληστερίνη αγάπη μου
Αυτός μάλιστα είναι καλεσμένος! Και αυτή μάλιστα! Είναι θεματολογία! Αλλά ας τα εξηγήσουμε τα πράγματα, για να μας κάνετε understood. Ο ενθουσιασμός μας και η έκπληξη μας η μεγάλη έρχεται από το δελτίο Τύπου της εκπομπής «Όλα για την υγεία mou», για το επεισόδιο του ερχόμενου Σαββάτου… Guess who, θα είναι ο guest τού Κεφαλογιάννη!

Συλλεκτικό 
Ο Ιορδάνης! Ο Χασαπόπουλος! Θα μιλήσουν λέει… για την χοληστερίνη! Όταν το διαβάσαμε το κόνσεπτ της TV – συνάντησης, κοπήκαμε στα γέλια! Να μας συγχωράτε! Αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα, να ακούς τον (στην green κοσμάρα του) journalist να σου αραδιάζει ξαφνικά όχι το ρεπορτάζ για το ΠαΣόΚ αλλά, τις αυξημένες τιμές της χοληστερίνης του! Και πού να του μετρήσει ο doctor τις τιμές ΠαΣοΚίασης! Ταβάνι θα χτυπήσει!

Ένα κάρο πληροφορίες 
Και πρέπει να ομολογήσουμε, ότι είναι εξαιρετικό και το φωτογραφικό υλικό που έστειλαν μαζί. Το γύρισμα έγινε στην αίθουσα σύνταξης. Nice! Και όπως παρατηρείτε στη φωτο, εκτός από τους δύο journalists… φιγουράρει και ο τουίτι! Της Καραμήτρου! Φοβερό το κοντινό τού γραφείου της! Μα κοιτάξτε τι έχει επάνω! Τα μπλε καθρεφτάκια της και δεν συμμαζεύεται!

Το soundtrack των ειδήσεων του Mega  
Εντάξει καταλήξαμε. Δύο είναι οι ήχοι του δελτίου του Mega. Ο ένας του John Πρετεντέρη να σκίζει μονίμως τις κόλλες του και ο άλλος της Τρέμη, να χτυπάει τα φλιτζάνια της. Δεν παίζονται αμφότεροι!

1001, 1002, 1003… 
Και μιας και ο λόγος τούς έφερε. Δεν πάει ο νους σας πόσες φορές από την Δευτέρα μέχρι και today, έχουν μπουμπουνίσει την φράση «στην Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη», για το interview του με τον Βενιζέλο. Δεν υπάρχει! Έχουν σπάσει τα κοντέρ! Αυτό είναι στήριξη!

Χωρίς λόγια 
Σόκι και δέος τα πλάνα από την εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Απλά σόκι! Όλη η επιχειρηματική και πολιτική δύναμη τού country, σε μία αίθουσα! Έτρεμε η plasma μας! Και βεβαίως εμείς ο τρελοί και παλαβοί με τα μίντια, ξεχωρίσαμε ανθρώπους όπως τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη να εισέρχονται, που συνήθως τους βλέπουμε σε φωτο στα sites! Ουάου! Άλλο info το «ζωντανό» τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα