Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο “καταστροφέας”, ο “κερδοσκόπος” και τα CDS…


20130303-171759.jpg

Ένα “ξεχασμένο” βίντεο που είχε παίξει στο Mega. Ένα editorial της σημερινής “Δημοκρατίας”. Τα CDS που ο Παπανδρέου δεν ήξερε “ακριβώς τι ήταν”, έναν χρόνο μετά την καταγγελία του ιδίου, από το ίδιο βήμα στην Θεσσαλονίκη, για τους “βρωμερούς κερδοσκόπους” που ποντάριζαν στην χρεοκοπία της Ελλάδας.


Το δημοψήφισμα, τα hedge funds, ο Σόρος και ο Ρουμπινί που ο Παπανδρέου τους έβαζε από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Συμπτωματικά, κάθε φορά που εμφανιζόντουσαν, ξαλάφρωναν και οιαπόρρητες δαπάνες κατά κάτι εκατομμύρια Ευρώ από τα λεφτά που δεν υπήρχαν.

Κάπου εκεί, και η “ομολογία – αποκάλυψη” του “Ανδρίκου” Παπανδρέου στην αγωγή του κατά του Πάνου Καμμένου, ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΥΜΝΑ CDS λίγο πριν τους “τιτανικούς”. Ναι, το αποκαλύπτει ο ίδιος ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού, με την δικαιολογία ότι “αυτό είχε αποφασισθεί από την προηγούμενη διοίκηση!!”


Δείτε με μεγάλη προσοχή το βίντεο του Mega. Είναι πλέον συλλεκτικό. Μαζί με αυτά που θα δημοσιεύσει ο Τράγκας στο Crash που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, με στοιχεία από την δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ…


 


GAP SOROS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα