ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ MASTER CHEF

«Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του Master Chef. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef  για τη στήριξή τους».
Λαζάρου: Καταστρέφεται το Master Chef


Λαζάρου: Καταστρέφεται το Master Chef

Λίγες ώρες μετά το δελτίο Tύπου του Mega, με το οποίο το κανάλι ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αναβολή του γυρίσματος και της μετάδοσης του τελικού του Master Chef, ο Λευτέρης Λαζάρου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την εξέλιξη.

«Δυστυχώς, ούτε από το κανάλι, ούτε από την παραγωγή έχουμε ενημερωθεί γι΄ αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη», ήταν τα πρώτα σχόλια του γνωστού σεφ και κριτή του επιτυχημένου reality μαγειρικής. «Τι να πω; Θλίβομαι και στενοχωριέμαι πολύ, γιατί κουραστήκαμε και
πιστεύω πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με το να μην μεταδοθεί ο τελικός, καταστρέφεται το παιχνίδι. Αφού το θέλουν λοιπόν, ας το καταστρέψουν! Όμως είναι κρίμα... Από την άλλη, και οι τεχνικοί είναι άνθρωποι, οικογενειάρχες με υποχρεώσεις, όπως όλοι μας. Γιατί να δουλέψουν τζάμπα; Όλοι απλήρωτοι είμαστε άλλωστε. Είναι γνωστά αυτά... Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Από τη μία οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν για τη δουλειά τους, αλλά και ο κόσμος θέλει να δει το νικητή που τόσο περίμενε. Πού ακούστηκε παιχνίδι χωρίς νικητή; Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει» δηλώνει ο γνωστός μάγειρας και κριτής του "Master Chef".

Ο Λευτέρης Λαζάρου επίσης σχολίασε: «Και οι τέσσερις φιναλίστ νομίζω αξίζουν τον τίτλο. Είναι ισάξιοι! Δεν χωράει αμφιβολία...Από την άλλη, ο νικητής θα κρινόταν στα σημεία, αλλά και στο ποιος από τους τέσσερίς τους θα κατάφερνε να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος του. Κατά τα άλλα, και οι τέσσερις αξίζουν τη νίκη! Κρίμα που δε θα μάθουμε το νικητή...».

Πηγή: yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα