ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η MORGAN STANLEY ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !


... ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...
Σκληρό είναι το σχόλιο του κορυφαίου αναλυτή της Morgan Stanley για τις εξελίξεις στην Κύπρο, καθώς θεωρεί ότι προσωρινά δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης. Ο Ντανιέλ Αντονούτσι εκτιμά επίσης ότι οι πιθανότητες οριστικής εξόδου ...
είναι στο 30%.
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η Κύπρος θα αντιμετωπίσει βραχυπρόθεσμα μια ύφεση ελληνικού τύπου, με την κυβέρνηση της χώρας να αντιμετωπίζει σοβαρές πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις στην εφαρμογή της συμφωνίας.
Σύμφωνα με την Morgan Stanley, η Κύπρος είναι κάτι παραπάνω από μία «μοναδική περίπτωση» που αντιμετωπίστηκε με «μοναδικό τρόπο». Μπορεί να ανοίξει το δρόμο και για παρόμοιου τύπου λύσεις πλήττοντας την αρχή της ασφάλισης των καταθέσεων. 
Οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας επισημαίνουν ότι συνεχίζουν να προτιμούν τα ομόλογα της Ελλάδος λήξεως 2023, από τα κυπριακά λήξεως 2020, καθώς η χώρα τώρα πλέον μπαίνει σε μία φάση απομόχλευσης και διόρθωσης των ανισορροπιών. Η σύσταση της για τα κρατικά κυπριακά κρατικά ομόλογα επομένως είναι αρνητική, αφού τα χαρακτηρίζει ακριβά σε σχέση με τα ελληνικά, αφού θεωρεί ότι η σχέση βραχυπρόθεσμου κινδύνου-απόδοσης δεν είναι ελκυστική.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα