Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μάργκαρετ Θάτσερ: Στις 17 Απριλίου η κηδεία της – Παρούσα η Ελισάβετ


Στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπως ήταν η επιθυμία της, την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ που πέθανε τη Δεύτερα στον ύπνο της μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Θα είναι και η Ελισάβετ εκεί...
Στην κηδεία της Σιδηράς Κυρίας της Βρετανίας, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού που ακόμη και μετά θάνατον διχάζει ολόκληρο το έθνος, θα παραστεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η κηδεία της Θάτσερ δε θα γίνει δημοσία δαπάνη ούτε (μετά από επιθυμία της) η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Όμως, θα είναι ανάλογη της κηδείας της βασιλομήτορος και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

"Σε συνάντηση της οικογένειας της Θάτσερ και εκπροσώπων του Μπάκιγχαμ αποφασίστηκε η κηδεία της πρώην πρωθυπουργού να τελεστεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου", ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Παράλληλα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την παρουσία στην τελετή της βασίλισσας Ελισάβετ και του συζύγου της δούκα του Εδιμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα