Εγκρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση ΟΠΑΠ- Ιντραλότ από τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων αν και το επίσημο αποτέλεσμα θα γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ.
Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η στάση του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο επέλεξε να μην εγκρίνει αλλά ούτε και να μπλοκάρει την εξέλιξη της διαδικασίας.
Δεν εγκρίνω αλλά δεν μπλοκάρω, είπε εμμέσως το ΤΑΙΠΕΔ για τη σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλοτ, το οποίο συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση με ποσοστό 3,13%, έχοντας δηλαδή το αναγκαίο ποσοστό για να προχωρήσει η έγκριση της σύμβασης με την Ιντραλότ , χωρίς την έγκριση του, επιλέγοντας την αποχή στην ψηφοφορία. 

Αν το ΤΑΙΠΕΔ είχε προσέλθει με το σύνολο του 33%των μετοχών του, η αποχή από την ψηφοφορία θα μπλόκαρε την έγκριση της σύμβασης.
Με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ κ. Σ.Σταυρίδης, γνωστοποίησε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ ότι το ΤΑΙΠΕΔ παρίσταται στη Συνέλευση και εμπιστεύεται τη διοίκηση της εταιρείας. Όμως δεν είναι σε θέση να εγκρίνει ή να μην εγκρίνει τη σύμβαση. 
Με τη στάση του αυτή όμως το ΤΑΙΠΕΔ δεν εμποδίζει την έγκριση από τη ΓΣ, της σύμβασης με την Ιντραλοτ για την παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών και λειτουργικό σύστημα για όλα τα παιχνίδια. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ συνεχίστηκε σήμερα, μετά από αίτημα αναβολής που είχε ζητήσει ο βασικός μέτοχος της εταιρείας το ΤΑΙΠΕΔ στις 26/3.
Μαρίνα Πρωτονοταρίου
ΠΗΓΗ :moneypost.gr