ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη είχε ο Πάνος Καμμένος


“Να μην μπει η Κύπρος στη διαδικασία του εκβιασμού”

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο και προσέθεσε: «Μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, που επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των Μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κ. Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση».


Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι αυτή η πολιτική έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν, και ευχήθηκε να μην συμβούν τα ίδια στην Κύπρο. «Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού. Με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον Πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς», είπε.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι η Κύπρος θα καταφέρει να μην εμπλακεί στη λογική των Μνημονίων και της πολιτικής που επιβάλλει η γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη, καταργώντας ουσιαστικά την Ευρώπη, καταργώντας τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, καταργώντας το δικαίωμα για επιβίωση.

«Ο ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό. Είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία, όπως κάνουν και στην Ελλάδα με τα στατιστικά στοιχεία του δημοσιονομικού χρέους, και στοχοποιώντας δύο τράπεζες να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν έναν ολόκληρο λαό. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή την ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή», κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή: ΑΜΕ – ΜΠΕ/olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα