Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο Γιώργος Αυτιάς έγινε και τραγούδι για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

Ο Γιώργος Αυτιάς έγινε και τραγούδι για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ
Απίστευτο και όμως αληθινό, τέσσερις φίλοι  από το Ηράκλειο Κρήτης, ένα πρωινό, βλέποντας την εκπομπή μας, Καλημέρα ΣΚΑΙ , πήραν την ατάκα του Γιώργου Αυτιά για τους φόρους και την έκαναν… τραγούδι .Οι ίδιοι δεν πλήρωσαν- και ούτε πρόκειται –το χαράτσι  και έτσι η άρνηση αποτέλεσε  για εκείνους πηγή έμπνευσης.
Εργάζονται χρόνια στον χώρο και  την ιδέα είχε ο Νίκος Κοκαράκης που έγραψε στίχους και μουσική ενώ την παρέα συμπληρώνουν ο Βαγγέλης Βέλλος –ερμηνευτής, ο Μπάμπης Κτιστάκης-μπουζούκι και ο Γιάννης Ταμπακάκης στα πλήκτρα ενώ το video clip είναι δημιουργία του Γιάννη Σηφάκη και του Τσαντηράκη Μάνου . Το χιούμορ στην ζωή των πέντε νέων είναι μέρος της καθημερινότητας τους και ο σκοπός που το έγραψαν ήταν για να ανεβάσουν το ηθικό των φίλων τους που βιώνουν τα αποτελέσματα του μνημονίου και τα προβλήματα πολύ έντονα.
Κανείς τους στην Κρήτη δεν περίμενε ότι κάποια μέρα θα γινόταν γνωστό το τραγούδι αυτό με τίτλο “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ” και ότι θα το αγαπούσε ο κόσμος .
Πρόσφατα έλαβα ένα ιμέιλ στην εκπομπή από έναν τηλεθεατή μας και μου έλεγε «Μάγδα αυτό, το έχεις δει;».
Όχι, δεν το είχα δει και δεν γνώριζε κανείς την ύπαρξή του. Ομολογώ πραγματικά πως μας έφτιαξε την διάθεση, το βρήκαμε πολύ έξυπνο και τελικά αυτά τα παιδιά πέτυχαν τον στόχο τους, μας έκαναν  να ξεφύγουμε για λίγο και να γελάσουμε πολύ.



Πηγή magdatsegkou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα