Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Υπόθεση Άκη: Με βαλίτσες διακινούσαν εκατομμύρια

Είτε χέρι με χέρι είτε με βαλίτσες γινόταν η διακίνηση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης με τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Μάλιστα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται να έδωσε στον επίσης προφυλακισμένο συνεργάτη του Γιάννη Σμπώκο 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τα διαχειριστεί για λογαριασμό του, με την προσδοκώμενη απόδοση να φτάνει τα 80 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» που δημοσιεύει σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το εν λόγω σκάνδαλο έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο προσωπικό αρχείο του κ. Τσοχατζόπουλου και όπως εκτιμούν οι δικαστές τα 40 εκατ. ευρώ αποτελούν «μέρος της παράνομης περιουσίας που απέκτησε ο πρώην υπουργός εκ της δωροδοκίας», ενώ όπως δείχνουν οι έρευνες της Δικαιοσύνης υπάρχουν ακόμα 20 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διακινήθηκαν χέρι με χέρι, χωρίς να έχουν εντοπιστεί ακόμα τα «αμαρτωλά» χρήματα.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος, όπως και οι υπόλοι προφυλακισμένοι για την υπόθεση θα βρεθούν ενώπιων των δικαστών στις 22 Απριλίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα