ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Όταν ο Σάκης μιμήθηκε τον Σταύρο, το μιντιακό Βατερλό της Κύπρου και η ενόχληση Σαμαρά με Στάη

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «media windows»
Δυσαρεστημένοι φέρονται οι ένοικοι του Μαξίμου από τη συμπεριφορά της Έλλης Στάη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ. Λέγεται ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ενοχλήθηκε όταν άκουσε τη δημοσιογράφο την περασμένη Τρίτη το βράδυ να επικαλείται έρευνα (αγνώστων στοιχείων) – εκτός σκαλέτας δελτίου – που έφερνε την Ελλάδα στη τρίτη θέση των φτωχότερων χωρών του κόσμου, και να σχολιάζει – πάντα εκτός σκαλέτας – ότι «Είναι πολύ κακή η εικόνα της χώρας μας»!
Η ενόχληση όμως είναι μάλλον διπλή, αφού κυβερνητικοί κύκλοι φέρεται να δηλώνουν μετανιωμένοι που είδαν με επιείκεια – πριν ενάμιση μήνα – το φορτικό αίτημα της Έλλης Στάη για την ανανέωση της σύμβασής της με την ΕΡΤ!
Για κακή τύχη της δημοσιογράφου όμως την ίδια ήμερα, δηλαδή, την περασμένη Τρίτη, το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ, αγγίζοντας μετά βίας μόλις το 2,5%! Το ιστορικό χαμηλό του δελτίου με την Έλλη Στάη, έδωσε σε αρκετούς το δικαίωμα, αλλά και το επιχείρημα να υποστηρίζουν πλέον ότι το τηλεοπτικό κοινό τής γύρισε την πλάτη! Δεδομένου ότι τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ σημειώνουν διψήφια ποσοστά!
Βατερλό προμηνύεται στα ΜΜΕ της Κύπρου ως συνέπεια των αποφάσεων της ΕΕ και του μνημονίου που υπογράφτηκε. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο την περασμένη εβδομάδα, ακυρώθηκε το 90% των εντολών διαφήμισης στα έντυπα, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορήσουν τα ένθετα των εφημερίδων! Παράλληλα ο «Φιλελεύθερος» ανακοίνωσε 40 απολύσεις, η «Καθημερινή της Κύπρου» περικοπές 30% συνοδευόμενες από απολύσεις, ενώ ο ΑΝΤ1 Κύπρου «πάγωσε» τις παραγωγές του!
Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι οι εκδότες του Mega, έχουν συμφωνήσει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσουν με ρευστότητα το κανάλι στην επικείμενη γενική συνέλευση των μετόχων. Η απόφαση  όμως – σημειώνουν οι ίδιες πηγές, θα συνοδεύεται από νέες περικοπές στους μισθούς και απολύσεις.
Άσχετο, αλλά εσχάτως ο Σάκης Ρουβάς όταν αναφέρεται στη φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1, «Ήρωες», θυμίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη πριν 7 χρόνια όταν μιλούσε για τους «Πρωταγωνιστές»! Το μόνο που μένει, είναι ο δημοσιογράφος να διαφημίσει, τσίχλες και γιαούρτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα