Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Συνέλαβαν πάλι τον Κολλάτο /Το κατηγορητήριο

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη πριν από λίγο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Αυτή τη φορά συνελήφθη για τα δύο πανό που σήκωσε έξω από το σπίτι του. Στο ένα πανό έγραφε: "27 Απριλίου 1941 οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα" και στο δεύτερο "Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα".
Η αστυνομία κατέβασε τα πανό με παρουσία της Εισαγγελέος.

Τι λέει ο Κολλάτος μέσα από το κρατητήριο

Ο Δημήτρης Κολλάτος μέσα από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος δηλώνει ότι "είμαι αθώος" και τονίζει ότι "είναι θρασύτητα να παίρνουν πράγματα μέσα από το σπίτι σου"...
Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη γιατί σήκωσε δύο πανό έξω από το σπίτι του με τα πρόσωπα του Χίτλερ και της Μέρκελ και με τα μηνύματα " 27 Απριλίου 1941 μπήκαν στην Αθήνα" και το δεύτερο "Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα".
Ακούστε τι λέει στo enikos.gr μέσα από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος

Λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε μιλήσει στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real Fm. Ακούστε τι είπε:

Η αστυνομία πάλι έξω από το σπί του Κολλάτου
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, σήκωσε δύο πανό έξω από το σπίτι του, με τον Χίτλερ και τη Μέρκελ. Η αστυνομία, είναι έξω από το σπίτι του.


Ο Δημήτρης Κολλάτος γράφει για τα πανό που έβαλε έξω από το σπίτι του:
" Δυο πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντιστάθηκαν. Τον πρώτο χρόνο, μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας λήστεψαν. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό - κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δισ.
Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα στα χέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας.
Οι Γερμανοί είναι εδώ. Στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας.
Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα".


ΤΩΡΑ - Κολλάτος: "Περιμένω τον Εισαγγελέα"
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, περιμένει απο ώρα σε ώρα τον Εισαγγελέα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας είπε ότι η αστυνομικοί του ζήτησαν να μπουν στο σπίτι του για να κατεβάσουν τα πανό, αλλά εκείνος αρνήθηκε και τους ζήτησε να πάει στο σπίτι του Εισαγγελέας.
Και μάλιστα "κλείδωσα την κάτω πόρτα" επεσήμανε, ώστε να μην μπουν οι αστυνομικοί μέσα.

ΤΩΡΑ-Συνέλαβαν τον Κολλάτο
 Στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος βρίσκεται αυτή την ώρα ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγα λεπτά για τα πανό που σήκωσε έξω από το σπίτι του, με τον Χίτλερ και τη Μέρκελ.
Οι άνδρες της αστυνομίας κατέβασαν τα πανό, παρουσία του Εισαγγελέα, και οδήγησαν τον κ. Κολλάτο στο τμήμα.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα