Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Συνέντευξη Καμμένου με αφορμή το ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC

synenteyksi-kammenoy-me-aformi-to-reportaz-toy-periodikou-HOT-DOCΑιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας άφησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΠάνοςΚαμμένος, σε συνέντευξη τύπου, σχετικά με την υπόθεση των αποδείξεων της Εθνικής ΥπηρεσίαςΠληροφοριών συνέδεαν δημοσιογράφους με αυτήν.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε από την κυβέρνηση και τον υπουργό ΔημόσιαςΤάξης να πάρουν θέση για το ζήτημα, με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC, στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις γυναίκας-μάρτυρα που φέρεται να υπέγραψε 14 αποδείξεις. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι αποδείξεις αυτές πλαστογραφήθηκαν για να πλήξουν δημοσιογράφους που ασκούσαν κριτική με δημοσιεύματά τους μεγαλοτραπεζίτη.


Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε το επικοινωνιακό επιτελείο της Συγγρού, καταγγέλλοντας πολιτικήεπίθεση εις βάρος του, με αφορμή τα δημοσιεύματα που έφεραν τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, Βασίλη Χήτο να έχει εισπράξει 30.000 ευρώ από την ΕΥΠ. Ο ίδιος είπε ότι το τότε επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ αναπαρήγαγε τα δημοσιεύματα με στόχο να τον πλήξει προεκλογικά.

Τον λόγο πήρε και ο δημοσιογράφος, ο οποίος κάλεσε τον κ. Δένδια να δημοσιοποιήσει όσα στοιχεία υπάρχουν εναντίον του.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε τον αντιεισαγγελέα τουΑρείου Πάγου για την υπόθεση, ενώ στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι όσα ονόματα έχει να πει θα τα πει σε αυτόν.

Ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε ότι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, με βάση τις καταγγελίες, το να ερευνήσει η Δικαιοσύνη τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα