Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 58ης EUROVISION (NET & ΕΡΤ HD)


Malmö, Σουηδία - Απόψε, ο Μεγάλος Τελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2013 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Malmö Arena στις 21:00 CET (22:00 ώρα Ελλάδος) , όπου οι 26 διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους , προκειμένου να κερδίσουν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Μπορείτε να τον  παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση και εδώ!
Το show θα παρουσιάσουν η Petra Mede και ο  Eric Saade (από το Green Room) μ'ενα θερμό καλωσόρισμα από το Malmö για τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι 26 χώρες που διαγωνίζονται στο μεγάλο τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2013, κατά σειρά εμφάνισης είναι:



  1. France: L'Enfer Et Moi by Amandine Bourgeois
  2. Lithuania: Something by Andrius Pojavis
  3. Moldova: O Mie by Aliona Moon
  4. Finland: Marry Me by Krista Siegfrids
  5. Spain: Contigo Hasta El Final (With You Until The End) by ESDM
  6. Belgium: Love Kills by Roberto Bellarosa
  7. Estonia: Et Uus Saaks Alguse by Birgit
  8. Belarus: Solayoh by Alyona Lanskaya
  9. Malta:Tomorrow by Gianluca
  10. Russia: What If by Dina Garipova
  11. Germany: Glorious by Cascada
  12. Armenia: Lonely Planet by Dorians
  13. The Netherlands: Birds by Anouk
  14. Romania: It's My Life by Cezar
  15. United Kingdom: Believe In Me by Bonnie Tyler
  16. Sweden: You by Robin Stjernberg
  17. Hungary:: Kedvesem by ByeAlex
  18. Denmark: Only Teardrops by Emmelie de Forest
  19. Iceland: Ég Á Líf by Eyþór Ingi
  20. Azerbaijan: Hold Me by Farid Mammadov
  21. Greece: Alcohol Is Free by Koza Mostra featuring Agathon Iakovidis
  22. Ukraine: Gravity by Zlata Ognevich
  23. Italy: L'Essenziale by Marco Mengoni
  24. Norway: I Feed Your Love by Margaret Berger
  25. Georgia: Waterfall by Nodi Tatishvili and Sophie Gelovani
  26. Ireland: Only Love Survives by Ryan Dolan


Φέτος, ο "Grand Final" του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχει μια μεγάλη τελετή έναρξης. Σύμφωνα με το σλόγκαν της φετινής eurovision "We Are One", η τελετή θα ανοίξει με μια ειδική εμφάνιση όλων των 26 διαγωνιζόμενων-χωρών που  προκρίθηκαν στον τελικό.
Ωστόσο το σόου ξεκινά με ένα βίντεο-κλιπ και πλάνα από το Μπακού, την περσινή διοργανώτρια πόλη. Με αφετηρία το Μπακού και με κύριο θέμα μια κάμπια σε όλα τα πλάνα περνάμε από όλες τις χώρες  για να καταλήξουμε στο Malmö, όπου φυσικά η κάμπια μετατρέπεται στην πεταλούδα, το κύριο θέμα του φετινού διαγωνισμού.
Αμέσως μετά γίνεται η σύνδεση με τη Malmö Arena. Επί σκηνής βρίσκεται η χορώδία Avicii, η οποία τραγουδά τον ύμνο της φετινής Eurovision «We write the story» που συνέθεσαν οι Benny και Bjorn σε συνεργασία με τον Dj Avicii. Παράλληλα, από την ειδική γέφυρα, πάνω στην οποία είδαμε τη Loreen μαζί με τα παιδιά στον πρώτο ημιτελικό, παρελαύνουν οι καλλιτέχνες με τη σειρά εμφάνισής τους και κάθονται για λίγο πάνω στη σκηνή. Στη συνέχεια, η Petra Mede εμφανίζεται με φούξια τουαλέτα πάνω στη σκηνή και ο διαγωνισμός αρχίζει.

Αμέσως μετά το δωδέκατο τραγούδι (της Αρμενίας), βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο βίντεο με τον κωμικό χαρακτήρα της Lynda Woodruff, η οποία, όπως μας υποσχέθηκε στο δεύτερο ημιτελικό, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, στη Στοκχόλμη.
Μόλις ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, η Petra αναγγέλει την έναρξη της τηλεψηφορίας. Ανάμεσα στα δύο recaps βλέπουμε επι σκηνής την περσινή νικήτρια Loreen να τραγουδά ένα compilation τραγουδιών της με τελευταίο, φυσικά, το "Euphoria".
Μόλις κλείνουν οι τηλεφωνικές γραμμές βλέπουμε άλλο ένα χιουμοριστικό βίντεο: Βρετανός δημοσιογράφος σχολιάζει το σουηδικό τρόπο ζωής και τη σκυτάλη για το interval act παιρνει η Petra Mede, η οποία με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό τραγουδά για τη Σουηδία, φορώντας φόρεμα στα χρώματα της Σουηδικής σημαίας, θίγει θέματα όπως η ανακύκλωση, η ισότητα, οι γάμοι ομοφυλοφίλων και η Eurovision – για δευτερόλεπτα μάλιστα βλέπουμε και την Carola επί σκηνής.
Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο βίντεο-αφιέρωμα στην ιστορία του θεσμού, με την παρουσία της Petra έντονη και σε αυτό. Ο Eric Saade, εκπρόσωπος της διοργανώτριας το 2011, είναι αυτός που βρίσκεται φέτος στο green room και θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Πηγή: ogaegreece.com/eurovision.tv



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα