Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σε 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξαν, για σήμερα Πρωτομαγιά, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30, οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία.
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καλούν τα μέλη τους να απεργήσουν και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα συνδικάτα και οι κοινωνικοί φορείς σε όλες της πόλεις της χώρας, διεκδικώντας την ανατροπή των «μνημονιακών πολιτικών και των επιπτώσεων στις κοινωνικές υπηρεσίες και στα εργασιακά δικαιώματα».
Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία του Πειραιά.
Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα τα φαρμακεία όλης της χώρας, εκτός του Πειραιά, όπου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
Η αργία της πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη 7 Μαΐου, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ενώ την ίδια μέρα τα φαρμακεία του Πειραιά θα λειτουργήσουν κανονικά.
ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα