Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ/Alyona Lanskaya :"Solayoh"/ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣTHN 8η ΘΕΣΗ

H Alyona Lanskaya γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1985 στο Mogilev,της Λευκορωσίας. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές σε νεαρή ηλικία: Στο σχολείο,
 τραγουδούσε στη χορωδία. Αποφοίτησε από το  Πανεπιστήμιο Mogilev.«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μια πολύ ευχάριστη ζωή  και μερικές φορές θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτήν . Η Alyona προτιμά έναν υγιεινό τρόπο ζωής με  σπορ, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, δεν  καπνίζει , και πίνει λίγο αλκοόλ. Αγαπά την ανάγνωση και την εκμάθηση νέων πραγμάτων. Η Alyona πιστεύει ότι η Λευκορωσία έχει μια από τις πιο εκπληκτικές ομορφιές της φύσης στον κόσμο και έτσι, στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει τα ταξίδια γύρω από την πατρίδα της. Αγαπάει τα ζώα, και έχει πήρα ένα κουνέλι, το Nikki, που ζει στο σπίτι της, το όνομα του οποίου επιλέχθηκε από τους οπαδούς της.
Η καριέρα της ως επαγγελματίας τραγουδίστρια ξεκίνησε το 2005, όταν Alyona έλαβε μέρος στην "Slavianski Bazaar" φεστιβάλ στο Vitebsk. Το πρώτο μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε το 2008.
Το 2008, η Alyona, για πρώτη φορά, έλαβε μέρος σε διεθνές φεστιβάλ μουσικής, στην πόλη του Dobrich στη Βουλγαρία.Το 2012, πήρε μέρος στην Λευκορωσία για την  επιλογή του τραγουδιού της  Eurovision εθνικό.Το τραγούδι εχουν γράψει οι Mark Paelinck και Μάρτιν Κινγκ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Α'ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ



ΠΗΓΗ:EUROVISION.tv
Alyona Lanskaya - Solayoh (Belarus) 2013 Eurovision Song Contest Official Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα