ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ/Ντροπή και αίσχος

Το φτωχό Ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα έκανε πολλά βήματα ακόμη πίσω με τους υπευθύνους να το καταδικάζουν χρονιά με την χρονιά. Γιάχος, Τριτσώνης έπαθαν ολική τύφλωση, βούτηξαν το κύπελλο από τον Αστέρα και το χάρισαν στον Ολυμπιακό μπροστά σε άδειες κερκίδες.
Ομάδες όπως είναι ο Αστέρας του κυρίου Μπάκου και του κυρίου Καημενάκη, προσπαθούν κάθε μέρα να γίνουν καλύτερες με αξιοπρέπεια, αλλά κάτι τέτοιες μέρες έρχονται να τους κάνουν να νιώθουν αδικημένοι και χαζοί που πετούν χρόνο και χρήμα σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα ανέβει επίπεδο ΠΟΤΕ.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Μπάκου κατά του διαιτητή του τελικού Θανάση Γιάχο που τον χαρακτήρισε «αλήτη» θεωρώντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Και αντί να φυλάμε ως κόρη οφθαλμού κάτι τέτοιους ανθρώπους που στα δύσκολα χρόνια που περνούμε ως χώρα ρίχνουν λεφτά με διάθεση για κάτι καλό, τους δίνουμε μια και τους στέλνουμε πίσω από εκεί που ήρθαν.

Και μέσα σε όλα; Οι άδειες κερκίδες μπροστά στις οποίες έγινε η απονομή, με τους φίλους του Ολυμπιακού να μην μένουν ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας, αλλά και με την απόφαση του κυρίου Γιάχου η οποία διαμόρφωσε καταφανέστατα το αποτέλεσμα.

Κλείνουμε με την διαιτητική πεντάδα που έδειξε πόσο λίγοι είναι μπροστά σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ακόμη πιο λίγοι όμως έδειξαν πως είναι οι ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια μπροστά σε έναν ασθενή που πεθαίνει μέρα με την μέρα.

Και υποτίθεται πως είναι και γιορτή!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα