Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στη ΔΕΗ η δικογραφία σε βάρος του Ν. Φωτόπουλου


Τα στοιχεία της δικογραφίας που βαρύνουν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σχετικά με το "πάρτι" επιχορηγήσεων στο σωματείο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, έχουν αποσταλεί από τις δικαστικές αρχές στην ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου η νομική υπηρεσία της επιχείρησης να κρίνει εάν θα πρέπει να κινηθεί και η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωματείου "Σπάρτακος", που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στο λιγνιτικό κέντρο Πτολεμαΐδας - Κοζάνης, μετά την εκλογή του Νίκου Φωτόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ ως εκπροσώπου των εργαζομένων, ο πειθαρχικός του έλεγχος του δυσχεραίνεται.


"Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν μπορεί να το παραπέμψει ένας απλός προϊστάμενος - διευθυντής γιατί είναι υποδεέστερος όσον αφορά την ιεραρχία. Άρα κατά συνέπεια, αν είναι να παραπεμφθεί κάποιος και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν μπορεί να παραπεμφθεί από τον προϊστάμενό του" είπε ο Γιώργος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος κάνει λόγο για ανίερες συμμαχίες και χτυπήματα κάτω από την μέση, προκειμένου ο Νίκος Φωτόπουλος να εκλεγεί στο 11μελες ΔΣ της ΔΕΗ. Όπως είπε, "επέλεξαν τελευταία στιγμή να δώσουν τη χείρα βοηθείας στο ψηφοδέλτιο στο οποίο ήταν μέσα και ο Νίκος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για να καταφέρουν τελευταία στιγμή, κατά την ταπεινή μου άποψη μια πισώπλατη μαχαιριά, έτσι ώστε να εκλεγεί ο Ν. Φωτόπουλος όπως όλα δείχνουν".

Πριν από τις εκλογές είχε καλέσει όλους τους εργαζόμενους να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο, υποστήριξε ο Νίκος Φωτόπουλος μιλώντας στο MEGA ενώ τόνισε πως επ' ουδενί η νέα του θέση στο ΔΣ δεν αποτρέπει τον πειθαρχικό του έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απολογήθηκε για τις επιχορηγήσεις της διοίκησης προς τον συνδικαλιστικό φορέα, για τα αδικήματα της απάτης και της συνέργειας σε απιστία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα