Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σήμερα στην Αθήνα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ


Ο πρόεδρος του Eurogroup θα συναντηθεί με τον Γ. Στουρνάρα και τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς


Στην Αθήνα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ προκειμένου να έχει επαφές με την ελληνική κυβέρνηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο πρόεδρος του Eurogroup θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής, στις 12.30 αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ στις 1.30 το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο οποίος θα παραθέσει γεύμα στον Ολλανδό αξιωματούχο στο οποίο θα παρακαθίσουν οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ έχει δηλώσει προσφάτως πως υπάρχουν ενδείξεις ανάκαμψης στην Ελλάδα και ότι είναι αισιόδοξος για τις προοπτικές της Eυρωζώνης.

Ο ίδιος έχει αποσαφηνίσει πως είναι νωρίς για να ξεκινήσει μια συζήτηση για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους ωστόσο έχει δηλώσει πως το θέμα θα κριθεί στα μέσα του 2014 και υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα έχει πετύχει τους στόχους και έχει ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα