Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: «Από την παραγωγ-e στην προώθησ-e»


Διημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τις νέες ευκαιρίες στην Ελλάδα
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: «Από την παραγωγ-e στην προώθησ-e»
«Είπε κανείς ότι στην Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχουν ευκαιρίες;», ρωτούν οι φοιτητές του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και για να αποδείξουν ότι τουλάχιστον... «ευκαιρίες υπάρχουν», διοργανώνουν στις 23 και 24 Μαΐου το Re-Think M&E.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με θέμα τις ευκαιρίες απασχόλησης σε κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας, που διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου υπό την επίβλεψη της επίκουρης καθηγήτριας κυρίας Ειρήνης Νικάνδρου. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατησίων 76. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Πέμπτη, 23 Μαΐου, από τις 10.00' έως τις 17.00' οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και θα συζητήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον κλάδο του Τουρισμού και τον Αγροτικό κλάδο.

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου, 10.00' με 13.00' η εκδήλωση θα αναδείξει τις ευκαιρίες σε κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, η Ενέργεια, καθώς και σε αναδυόμενους υπο-κλάδους, όπως η Παραγωγή Γενοσήμων Φαρμάκων, οι Περιφερειακοί Διαμετακομιστικοί Κόμβοι ή η Διαχείριση Αποβλήτων.

Την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί workshop με θέμα τη σύνδεση του αγροτικού κλάδου με το διαδίκτυο στην αίθουσα Δ4 του Οικονομικού Πανεπιστημίου, στην οδό Πατησίων 76.

Επιτυχημένοι επαγγελματίες του κλαδου θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα θέσουν προβληματισμούς στους συμμετέχοντες. Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων κάνει απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στη σχετική σελίδα στο facebook  ή στέλονοντας e-mail.

Συντονιστής του workshop είναι ο κ. Σέργιος Δημητριάδης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, του οποίου τα διδακτικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο μάρκετινγκ.

Ομιλητής είναι ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος, νέος επιχειρηματίας ο οποίος παράγει και εμπορεύεται το λάδι «λάμδα» με μεγάλη επιτυχία. Εκπρόσωποι του Startup Live Athens θα μας μιλήσουν για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, ως ένα τρόπο να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας, με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και κοινωνική υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα