Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η Αιγαίον Ασφαλιστική ασφάλισε τα ferry boats της Σαλαμίνας

Η AIGAION Ασφαλιστική, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Συνεταιρισμό Θαλάσσιας Αλληλασφάλισης Προστασίας Αποζημίωσης & Πολεμικών Κινδύνων (HE.M.P.I.R.A), προχώρησε, κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους φορείς, στην ασφάλιση προς τρίτους των πλοίων των δύο κοινοπραξιών που εκτελούν δρομολόγια στη Σαλαμίνα, για ένα έτος και για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 130 εκατ. δολάρια, όπως προβλέπει το Π.Δ. 6/2012.

Η συμφωνία προχώρησε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει συχνά η AIGAION Ασφαλιστική για τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και των τοπικών αρχών -κυρίως των νήσων- να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους εν μέσω της τρέχουσας συγκυρίας.

Μετά τη συμφωνία αυτή, οι πλοιοκτήτες της Σαλαμίνας πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου και θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια, έως ότου εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), στο οποίο έχουν προσφύγει με αίτημα την εξαίρεσή τους από τη συγκεκριμένη διάταξη του Νόμου.

Σε περίπτωση που το ΣτΕ αποφανθεί υπέρ των πλοιοκτητών, η AIGAION Ασφαλιστική προτίθεται να ακυρώσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και να επιστρέψει στους πλοιοκτήτες τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα