Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η παραλίγο σύγκρουση Μαμαλάκη – ΣΥΡΙΖΑ για τις «αξύριστες» Ρηγούδες και πώς το ψυχαγωγικό του Mega απειλεί την πρωινή ενημέρωση

Η παραλίγο σύγκρουση Μαμαλάκη – ΣΥΡΙΖΑ για τις «αξύριστες» Ρηγούδες και πώς το ψυχαγωγικό του Mega απειλεί την πρωινή ενημέρωση
Ανανέωσε η Κοσιώνη με τον Σκάι
Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»  
Στο παρά πέντε απεφεύχθη η σύρραξη και δεν έγιναν μαλλιά κουβάρια, οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105.5», με τον συνεργάτη του σταθμού Ηλία Μαμαλάκη! Ο γνωστός chef θέλοντας να προκαλέσει το αριστερό του ακροατήριο, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τις «στρατευμένες» νεαρές της «ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» της δεκαετίας του ’70 και του ’80 αποκαλώντας τες, «Άπλυτες», «Αξύριστες» και «Με βρόμικα νύχια»! 
Αν και αρκετοί από την Κουμουνδούρου ζήτησαν την αποπομπή του, θεωρώντας προσβλητικούς τους χαρακτηρισμούς του, τελικά επικράτησαν οι μετριοπαθείς, που αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ! Μεταξύ των τελευταίων ήταν και ο επικεφαλής του ραδιοφώνου, Κώστας Αρβανίτης, για τον οποίο η Κουμουνδούρου διατηρεί θετική στάση αναμονής. 
Και αυτό, διότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ με το ραδιόφωνο είναι το υψηλό του κόστος, σε σχέση με την χαμηλή ακροαματικότητα και την ποιότητα του προγράμματος. Έτσι, το στοίχημα που έχουν μπροστά τους, είναι η μείωση του κόστους κατά 250.000 ευρώ το χρόνο, και από1.000.000 ευρώ που στοιχίζει σήμερα, να πέσει στις 750.000 ευρώ. 
Για άλλα δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, βάζοντας τέρμα στα σενάρια της μετακίνησής της! 
Αντίθετα στο μεγάλο κανάλι έχουν φουντώσει οι φήμες για την τύχη του πρωινού δίδυμου του Σαββατοκύριακου, Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλου, μετά την αγορά έξι παιδικών σειρών! 
Και εξηγούμαστε: ύστερα από απαίτηση του εμπορικού τμήματος του καναλιού, οι υπεύθυνοι προγράμματος αγόρασαν ένα μεγάλο πακέτο παιδικών σειρών – οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλές τηλεθεάσεις με ελάχιστο κόστος, προκειμένου να το εντάξουν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου από τη νέα σεζόν! 
Πριν όμως εξαχθούν βιαστικά συμπεράσματα, να σημειωθεί ότι οι εν λόγω σειρές δεν αποκλείεται να ξεκινούν αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή. 
Και να κλείσουμε λέγοντας ότι την ώρα που κλάδος συρρικνώνεται η ΕΣΗΕΑ συνεχίζει τον μόνο-μέτωπο αγώνα κατά της ΕΡΤ με επαναληπτικές απεργίες, ενώ το Πειθαρχικό της, αναζητά «ήρωες» εκεί που δεν υπάρχουν! Μετά το Πάσχα έχουν κληθεί να απολογηθούν οι Αιμίλιος Λιάτσος, Βασίλης Θωμόπουλος, Έλλη Στάη και Νίκος Γρυλλάκης, για θέματα λογοκρισίας και όχι μόνο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα