ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

O ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Α'ΚΥΚΛΟΥ (22:05 ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΕΤ/EΡT HD)

Πολυβραβευμένη σειρά εποχής παραγωγής ITV.
Η σειρά μεταδίδεται και σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας, μέσα από το κανάλι ERT HD.

Δείτε σήμερα: "ΤΕΛΟΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ"(SEASON 1)
Eπεισόδιο 7


Ιούλιος 1914: Στο Λονδίνο, ο πρώην μνηστήρας της Έβελιν διαβεβαιώνει τη Λαίδη Μαίρη ότι ήταν η Έντιθ και όχι ο ίδιος που διέδιδε τις φήμες για εκείνη και τον Κεμάλ. Η Μαίρη αντιδρά καταστρέφοντας τα σχέδια της αδελφής της για το γάμο με τον Σερ Άντονι. Ο Ρόμπερτ διστάζει να απολύσει τον Τζον, παρότι η ο' Ομπράιαν και ο Τόμας έχουν στην κατοχή τους μια επιστολή που αποδεικνύει ότι έκλεβαν τον προηγούμενο εργοδότη τους. Η Άννα συνοδεύει την κυρία Πάτμορ στο Λονδίνο για οφθαλμολογικές εξετάσεις που καταλήγουν σε μια διορθωτική επέμβαση. Στο μεταξύ, συνειδητοποιεί ότι ο Τζον ανέλαβε την ευθύνη για την πρώην συζυγό του Βέρα, μια είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ρόμπερτ.



Η υποχώρηση της αριστοκρατίας και η άνοδος της αστικής τάξης, οι αγώνες του εργατικού κινήματος, της απελευθέρωσης των γυναικών και οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές, καταγράφονται μέσα από τη ζωή στα σαλόνια και τα υπόγεια του πύργου του Ντάουντον, τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα.
Η ζωή στον πύργο κυλά σε δύο επίπεδα: το πρώτο είναι αυτό της οικογένειας που ζει στην απόλυτη ευμάρεια, με επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις των τριών νεαρών κοριτσιών της οικογένειας. Το δεύτερο επίπεδο, είναι η ζωή των υπηρετών της οικογένειας, μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που ζουν στον μικρόκοσμο του κτήματος, αποκλεισμένοι από κάθε είδους κοινωνική ζωή. Μέσα από τη σειρά, καταγράφονται οι σχέσεις μεταξύ τους, οι προσωπικές φιλοδοξίες ανέλιξης στον κόσμο των υπηρετών αλλά και η κοινωνική ανισότητα μεταξύ εκείνων και των ευγενών.

Σκηνοθέτης: Brian Percival, Brian Kelly, Andy Goddard, Ben Bolt, Ashley Pearce, James Strong
Σενάριο: Julian Fellowes
Παραγωγή: Rebecca Eaton, Julian Fellowes, Gareth Neame, Liz Trubridge, Charles Hubbard, Nigel Marchant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα