ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ:ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ...ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ

Ένας θάνατος και μία παραίτηση της άνοιξαν το δρόμο για τη Βουλή και την υπουργοποίηση


Ένα χρόνο πριν, κανείς δεν θα «στοιχημάτιζε» ότι η Ζέτα Μακρή θα επέστρεφε στην κεντρική πολιτική σκηνή, και μάλιστα ότι θα αναλάμβανε ένα τόσο νευραλγικό πόστο, όπως αυτό της υφυπουργού Υγείας. 

Κι όμως, η ξανθιά πολιτικός κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και μετά από συνεχείς... καραμπόλες να βρεθεί στο υπουργικό συμβούλιο της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


Είναι χαρακτηριστικό, πως στις τελευταίες εθνικές εκλογές η Ζέτα Μακρή δεν κατάφερε καν να εκλεγεί στη Βουλή και έμεινε εκτός, ως πρώτη επιλαχούσα. Ένα απρόσμενο και δυσάρεστο, ωστόσο, γεγονός, ο θάνατος του Αθανάσιου Νάκου, τον περασμένο Μάρτιο, αποτέλεσε το «εισιτήριο» για την ξανθιά πολιτικό ώστε να επιστρέψει στα έδρανα του Κοινοβουλίου, ως βουλευτής Μαγνησίας. 

Η κ. Μακρή ορκίστηκε Πρωταπριλιά, ωστόσο η υπουργοποίησή της λίγους μήνες μετά κάθε άλλο παρά ψέμα αποδείχτηκε. 

Η αρχική λύπη της Ζέτα Μακρή για τη μη παρουσία της στο νέο υπουργικό συμβούλιο μετατράπηκε γρήγορα σε χαρά! Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, κι ενώ όλα έμοιαζαν να είχαν τελειώσει, η αιφνίδια παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη από την κυβέρνηση ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. 

Η Ζέτα Μακρή ήταν η... υπερτυχερή της χθεσινής βραδιάς, αφού χτύπησε τελικά το τηλέφωνό της και κατάφερε έστω και από καραμπόλα να ράψει κοστούμι υπουργού. Από σήμερα «μετακομίζει» στο υπουργείο Υγείας, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ σημαντικά ζητήματα από τη θέση της υφυπουργού και υπό την καθοδήγηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα