Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το 9o live του Your Face Sounds Familiar

Με επιτυχία έληξε και το 9o live του Your Face Sounds Familiar. Εκεί όπου ο «μεγαλόψυχος» Psy του Κρατερού Κατσούλη νίκησε, αλλά έδωσε το βραβείο του στην Κρυσταλλία με την οποία ισοβάθμισε. Μεγάλος νικητής του χθεσινού live ήταν ο Κρατερός Κατσούλης που επικράτησε με 23 βαθμούς. Όσους δηλαδή έλαβε και η Κρυσταλλία (ως Δήμητρα Γαλάνη) που έχασε λόγω της 2ης θέσης που πήρε στην ψηφοφορία του κοινού.
ΒΙΝΤΕΟ-Η Απέργη ως Έιμι Γουάινχαουζ

Η Θωμαή Απέργη μεταμορφώθηκε σε 'Ειμι Γουάινχαουζ στο "Your Face Sounds Familiar". H τραγουδίστρια δέχθηκε πολύ καλές κριτικές για την εμφάνισή της και την πετυχημένη μεταμόρφωση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Πάντως ο Κατσούλης παραχώρησε τη θέση του στην Κρυσταλλία, εξηγώντας πως είναι πιο σημαντικό να ακουστεί ξανά στην σκηνή το "Αν..." της Δήμητρας Γαλάνη, παρά το χιτ του Psy.
Επίσης κερδισμένος βγήκε ο Κώστας Μαρτάκης που τσαλάκωσε εντυπωσιακά την εικόνα του τραγουδώντας ως Μαρινέλλα και κερδίζοντας άνετα 20 βαθμούς και την τρίτη θέση.
Στην μέση της βαθμολογικής κατάταξης συναντάμε τους Θωμαή Απέργη ως Έϊμι Γουαϊνχάουζ (16 βαθμούς), Θανάση Αλευρά ως Έρος Ραμαζότι (15 βαθμοί), Νίκο Γκάνο ως Γιώργο Μαργαρίτη (15 βαθμοί) και Σύλβια Δεληκούρα ως Άνι Λένοξ (14 βαθμοί).
Ενώ ουραγοί ήταν η Μαντώ ως Ριάνα με 10 βαθμούς και ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Σάκης Μπουλάς με μόλις 8 βαθμούς.
Η Άντα Λιβιτσάνου, λόγω της σοβαρής εγχείρισης που έκανε πριν λίγο καιρό, δεν κατάφερε και πάλι να λάβει μέρος.
Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την Μαντώ ως Λουτσιάνο Παβαρότι, την Θωμαή Απέργη ως Νίνα Σιμόν, τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Γιάννη Καλατζή, την Σύλβια Δεληκούρα ως Σαμάνθα Φοξ, τον Θανάση Αλευρά ως Λάρι Μπλάκμον, τον Νίκο Γκάνο ως Ζωζώ Σαπουντζάκη, τον Κώστα Μαρτάκη ως Λένι Κράβιτζ, την Κρυσταλλία ως Κατερίνα Στανίση και τον Κρατερό Κατσούλη ως Profesional Sinnerz.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα