Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καψής: Μέσα σε τρεις μήνες η νέα ΕΡΤ «στον αέρα»

Τι δήλωσε για τους εργαζόμενους και τις καταγγελίες περί μαύρης τρύπας 300 εκατ. ευρώ λόγω μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Στόχος της κυβέρνησης είναι η νέα ΕΡΤ να βγει στον «αέρα» μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, αποκάλυψε ο Παντελής Καψής, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι.


Ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας τι θα σημάνει αυτή η τρίμηνη περίοδος αναμονής για τις συμβάσεις που θα κληθούν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αν δηλαδή θα είναι δίμηνης διάρκειας ή μεγαλύτερης, και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ και το «μαύρο» θα φύγει άμεσα.

Κληθείς να σχολιάσει τα στοιχεία που έδωσαν χθες στη δημοσιότητα οι δημοσιογράφοι της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με τα οποία το Δημόσιο επιβαρύνεται τουλάχιστον με 300 εκατ. ευρώ λόγω του «λουκέτου» στην ΕΡΤ, ο κ. Καψής ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή να απαντήσει αν ισχύουν οι καταγγελίες ή όχι, θα ρωτήσει και θα μάθει σήμερα, όμως, όπως είπε.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης απάντησε θετικά στην ερώτηση εάν έχει παραλάβει σχέδιο για τη μορφή που θα έχει η νέα ΕΡΤ από τον προκάτοχό του, και σημείωσε ότι θα ληφθούν υπόψη όλες οι προεργασίες που έχουν γίνει έως τώρα για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα