Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ακαθαρσίες του σκύλου σας έρχονται στο σπίτι

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ακαθαρσίες του σκύλου σας έρχονται στο σπίτι
Σε μια πρωτοποριακή καμπάνια προέβη ισπανική κωμόπολη, με σκοπό να καταπολεμήσει την ασυνειδησία των ιδιοκτητών σκύλων που δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των τετράποδών τους από τον δρόμο. Πως; Τους έστειλε τα περιττώματα στο σπίτι τους!

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας είκοσι εθελοντές έκαναν περιπολίες στους δρόμους της πόλης, με σκοπό να εντοπίσουν τους «παράνομους» ιδιοκτήτες. Όταν έβαζαν κάποιον στο «στόχαστρο», τον πλησίαζαν και πιάνοντάς του την κουβέντα μάθαιναν στοιχεία για τον σκύλο (ράτσα, ηλικία κλπ).
Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της ειδικής βάσης στοιχείων που υπάρχει για όλα τα κατοικίδια της περιοχής, μπορούσαν να εντοπίσουν ποια είναι η διεύθυνση των ιδιοκτητών. Και εκεί… άρχιζε η πλάκα! Λίγες μέρες μετά, οι εν λόγω άνθρωποι, έγιναν παραλήπτες ενός μικρού κουτιού (το οποίο έφερε και τη σφραγίδα του δήμου) μέσα στο οποίο υπήρχαν οι ακαθαρσίες του σκύλου τους!
Συνολικά, απεστάλησαν 147 τέτοια δέματα (με κούριερ μάλιστα!). Όπως φαίνεται, το «κόλπο» έπιασε, γιατί από τότε έχει παρατηρηθεί μείωση μέχρι και κατά 70% στα περιττώματα που αφήνονται στους δρόμους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: koolnews.gr/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα