ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σαμαράς: Η ΕΡΤ δεν κλείνει, θα αποκτήσουμε μια αληθινή δημόσια τηλεόραση



Μήνυμα στους κυβερνητικούς του εταίρους ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω για το ζήτημα της ΕΡΤ έδωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Μεγάρου Μουσικής όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του ΕΒΕΑ. 

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν κάτω από συνθήκες αδιαφάνειας. Η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε Jurassic Park, όταν εδώ και χρόνια επιβιωναν οι δεινόσαυροι.

Καλύτερη απόδειξη είναι αυτό που ανακοινώσαμε χθες. Η ΕΡΤ είχε γίνει σύμβολο αδιαφάνειας και σπατάλης. Στη θέση της θα δημιουργηθεί μια δημόσια τηλεόραση, όχι κρατική, μια σύγχρονη ραδιοτηλεόραση που θα λειτουργήσει με διαφάνεια. Δεν κλείνουμε την δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως λένε κάποιοι, θέλουν να περάσει ότι την κλείνουμε. Αντίθετα, θα έχουμε μια αληθινή δημόσια τηλεόραση. Για τα προνόμια φωνάζουν, όταν έκλειναν ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν υπήρξε καμία αντίδραση είπε ο πρωθυπουργός.

Δεν έχουμε τίποτα απολύτως με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Όλοι θα αποζημιωθούν και πολλοί θα επαναπροσληφθούν.

Έγιναν πολλές προσπάθειες να εξυγιανθεί η ΕΡΤ αλλά τίποτα δεν έγινε γιατί τα προνόμια ήταν θεσμικά κατοχυρωμένα. Αυτή την ώρα, με ενημέρωσαν ότι η τηλεόραση μεταδίδει τις δηλώσεις μου. Η συντεχνία επέβαλλε σιωπή στα μέσα Ενημέρωσης. Τους τελευταίουυς μήνες δεν υπήρξε περίπτωση να μην απεργούσε η ΕΡΤ, όποτε ερχόταν καποιος να μας στηρίξει. Είναι οι τελευταίοι σπασμοί - αντιδράσεις ενός καθεστώτος προνομίων που καταρρέει.

ΠΗΓΗ :newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα