Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μιχελογιαννάκης: Σταυρός πατιέται έξω από το γραφείο του Παπανδρέου

Καταγγελία... σοκ από τον ανεξάρτητο βουλευτή που είτε λέει «ανδρός πεσούσης» είτε αποκαλύπτει ότι... σφουγγαρίζονται σταυροί ξέρει να ταράζει τα ύδατα

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βουλή η καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Ενωτικού Μετώπου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, περί ύπαρξης «χαραγμένου σταυρού» στην είσοδο του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο κοινοβούλιο.
φωτό(o σταυρός που πατάει ο Παπανδρέου):newsit.gr


Ο βουλευτής που μεταξύ άλλων θα μείνει στην πολιτική ιστορία και για την περίφημη έκφραση «ανδρός πεσούσης…» καταγγέλλει πως ο «χαραγμένος σταυρός πατιέται και σφουγγαρίζεται πράγμα που δεν τιμά κανένα».

Όπως μάλιστα προσθέτει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε κάλεσε την αντιπρόεδρο της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα προκειμένου να γίνει «αυτοψία» και της τόνισε ότι «δεν θα δεχτεί να ξαναμπεί στη Βουλή εάν δεν αποκατασταθεί το εν λόγω θέμα και προς τιμήν της η ίδια κάλεσε την τεχνική υπηρεσία της Βουλής για άμεση διευθέτηση».

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο ίδιο Δελτίο Τύπου ο βουλευτής καταγγέλλει «Την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τα οποία αφορούσαν σε πρόταση αποχώρησής τους από τον χώρο της ΕΡΤ και την πρόσληψή τους στο νέο φορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα