Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έπεσαν οι υπογραφές στο deal Vodafone-Wind στα δίκτυα

Έπεσαν οι υπογραφές στο deal Vodafone-Wind στα δίκτυα *15ετής η συμφωνίαH συμφωνία έχει ισχύ 15 ετών ενώ η Vodafone θα συνεχίσει να λειτουργεί αποκλειστικά το δίκτυο 4G σε όλη την Ελλάδα. Θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία η οποία θα στελεχωθεί με μηχανικούς των δυο εταιρειών. Οι επενδύσεις υπολογίζονται σε 150 εκατ. ευρώ.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας καθώς Vodafone και Wind προχωρούν σε συνεργασία σε επίπεδο δικτύου. 
Τη συμφωνία ανακοίνωσαν στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, οι επικεφαλής των δύο εταιρειών, κκ. Γλαύκος Περσιάνης και Νάσος Ζαρκαλής σε συνάντηση που είχαν μαζί του σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, θα προχωρήσουν σε μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής επικοινωνίας 2G/3G κυρίως στην περιφέρεια και περιορισμένα σε αστικές περιοχές. Η συμφωνία πρακτικά προβλέπει ότι θα αναπτύξουν κεραίες από κοινού σε πολλά σημεία της χώρας, δημιουργώντας έτσι ένα μεγαλύτερο αποτύπωμα κεραιών, με αρκετά χαμηλότερο ωστόσο κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα