ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Βρέθηκε γοργόνα στο Ισραήλ (δείτε με προσοχή το video)




Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρώτο ντοκιμαντέρ για τις γοργόνες, το συνδρομητικό κανάλι«Animal Planet» επέστρεψε με νέο video, το οποίο παρουσιάζει το μυθικό πλάσμα να τσαλαβουτά στα νερά της παραθαλάσσιας περιοχής Kiryat Yam, στο Ισραήλ.
Αμέσως μόλις αναρτήθηκε, το video με τίτλο «Γοργόνες: τα νέα στοιχεία», σάρωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 3,6 εκατομμύρια εμφανίσεις, ωστόσο όταν το θέμα έλαβε μεγάλες διστάσεις η «Discovery», μητρική εταιρεία της «Animal Planet» ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα είναι «προϊόν επιστημονικής φαντασίας, το οποίο βασίζεται σε μια επιστημονική θεωρία».

Επιπλέον ο παραγωγός του video δήλωσε όταν ερωτήθηκε ότι στόχος του ήταν να παρουσιάσει κάτι αληθοφανές, γι’ αυτό το έκανε να μοιάζει με ντοκιμαντέρ.
Σημειώνεται ότι πέρυσι το κανάλι «Animal Planet» παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γοργόνες: βρέθηκε το πτώμα», υποστηρίζοντας ότι μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε το άψυχο σώμα μιας γοργόνας, κατά τη διάρκεια εξερεύνησης μαζικών εκβρασμών φαλαινών και δελφινιών μετά από ασκήσεις του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.
Λίγο μετά την ανάρτηση του video με τη ζωντανή γοργόνα ο Αμερικανικός Οργανισμός για τους Ωκεανούς και την Ατμόσφαιρα ανακοίνωσε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη υδρόβιων ανθρωποειδών, ενώ ανέφερε ότι ντοκιμαντέρ δεν έχει επιστημονική βάση αλλά είναι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα