Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πέρασε από τη Βουλή με ψήφους 155 «υπέρ» , 104 «κατά» και 1 «παρών» - Την Δευτέρα η προκήρυξη για 2.000 θέσεις εργασίας στη νέα δημόσια τηλεόραση

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ και πλέον η μόνη εκκρεμότητα για την κυβέρνηση είναι να θέσει σε λειτουργία το μεταβατικό σχήμα για να εκπέμψει η Δημόσια Τηλεόραση με πλήρες πρόγραμμα εως ότου ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες για τον νέο φορέα.

Αναλυτικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής: Ψήφισαν 260 βουλευτές. Επί της αρχής και επί των άρθρων πλην του αρθ. 12 : Υπερ 155 - Κατά 104 - Παρών 1.

Το 12ο άρθρο που βάζει μεσολαβητή που θα δέχεται παράπονα και καταγγελίες για το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ καταψήφισε η βουλευτής της ΝΔ κ. Φωτεινή Πιπιλή.

Επίσης, ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης επέλεξε και πάλι να απουσιάζει από την διαδικασία της ψηφοφορίας για να δείξει με τον τρόπο αυτό την διαφωνία που εξέφρασε κατά την συζήτηση τόσο με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου όσο και με τον τρόπο που επέλεξε η κυβέρνηση να κλείσει την ΕΡΤ. Από την άλλη υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος

Πέραν αυτών, όπως επισήμανε ο υφυπουργός για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής την ερχόμενη Δευτέρα θα δημοσιευτεί η προκήρυξη για 2.000 θέσεις εργασίας για το μεταβατικό σχήμα που θα λειτουργήσει έως ότου μπορέσει να εκπέμψει  η ΝΕΡΙΤ. Όπως είπε οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις που θα ανανεώνονται μέχρι  να ετοιμαστεί ο νέος φορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα