Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

''ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ''..

...ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...
Συντάκτης του φορολογικού νομοσχεδίου είναι ανώτατος σύμβουλος του ΔΝΤ, ο Greeten Michielse, και όχι η πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Κοινωνική Συμφωνία»...
Το κόμμα της Λ. Κατσέλη και του Χ. Καστανίδη χαρακτήριζει το ν/σ «καθαρά εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό» και σημειώνει ότι πρόκειται για ένα πρόχειρο και ασαφές κείμενο, το οποίο δεν απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας για φορολογική δικαιοσύνη και δεν προάγει την αυτοδύναμη ανάπτυξη.
Ο  ίδιος σύμβουλος του Ταμείου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι ο συντάκτης φορολογικών νομοσχεδίων για χώρες όπως το Πακιστάν, η Υεμένη, η  Συρία, η Αρμενία, η Τανζανία και η Λετονία. «Σήμερα από την θέση του ως ανώτατου συμβούλου για το φορολογικό δίκαιο του ΔΝΤ συντάσσει και το δικό μας φορολογικό νόμο προετοιμάζοντάς μας για μέρες “ευημερίας”, “φορολογικής δικαιοσύνης” και “ανάπτυξης” όπως και τις παραπάνω χώρες», προστίθεται.
«Αναρωτιόμαστε πόσο διακοσμητικό ρόλο παίζει πια η πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ; Πόσο εθνικά υπερήφανη μπορεί να είναι η κυβέρνηση όταν έχει παραδώσει τη χώρα;», τονίζει τέλος η Κοινωνική Συμφωνία χαρακτηρίζοντας εκτεθειμένη την δικομματική κυβέρνηση.
Πηγή : naftemporiki.gr/FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα