Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Έφοδοι» από τον Άδωνι κάθε βδομάδα

«Έφοδοι» από τον Άδωνι κάθε βδομάδα
Αιφνιδιαστικές επισκέψεις κάθε εβδομάδα σε νοσοκομεία, προτίθεται να κάνει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται σε κάποιες από αυτές να συνοδεύεται και από επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας.

Με μια λιτή ανάρτηση που έγραψε ο ίδιος στο twitter, αναφέρθηκε στην πρώτη από αυτές τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς που εφημέρευε.
«Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γ. Γεννηματάς. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ», έγραψε.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπήρχαν στην εφημερία, με κυριότερα την έλλειψη προσωπικού συντονισμού αλλά και την απουσία αναλώσιμων υλικών. Πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και επισκέφθηκε αρκετές πτέρυγες, όπου μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές και εξήρε το έργο τους. Ωστόσο, άκουσε και αρκετά παράπονα ασθενών που περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε στους συνεργάτες του ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία είναι υπεράνθρωπες και αυτό τους τιμά, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο των περικοπών, ενώ αναφερόμενος στους ασθενείς είπε ότι είναι δικαιολογημένα τα παράπονά τους και η αγανάκτηση κυρίως για τις αναμονές και όχι τόσο για τις ιατρικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα