Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κρατερός και Κατερίνα στη θέση της Ναταλίας

Η Ναταλία φεύγει, η Κατερίνα και ο Κρατερός έρχονται! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα τηλεοπτικά δρώμενα και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι χθες το μεσημέρι έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως την κεντρική θέση στον καναπέ του "Μεσ στην καλή χαρά" θα πάρουν τη νέα σεζόν, αντί της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Alpha ποντάρουν στη δοκιμασμένη πλέον συνταγή του ζευγαριού (όπως συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο καθημερινό του Mega), που εκτός από τον καναπέ του σπιτιού του μοιράζεται κι εκείνον του τηλεοπτικού πλατό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η Κατερίνα και ο Κρατερός έκαναν δοκιμαστικό και οι αρμόδιοι για το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας έμειναν καθ΄όλα ευχαριστημένοι.

Όπως αναφέρουν πηγές, η Κατερίνα Καραβάτου ένιωθε πολύ άνετα με το περιβάλλον, αφού ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που παρουσίασε την τελευταία εκπομπή "Κους Κους". Μπορεί στην αρχή να ένιωθε λίγο αμήχανα  μπροστά στην κάμερα, πολύ σύντομα όμως φάνηκε να το ξεπερνά. Άλλωστε δίπλα της είχε τον συνοδοιπόρο της στη ζωή. Κρατερό Κατσούλη. 

Πηγή: ESPRESSO/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα