Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τι λέει στην «Κ» ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ για το πόρισμα, το χρέος και την μετακόμιση

pasok-ippokratous-22
του Βαγγέλη Στολάκη

 Στα χέρια του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται από σήμερα το πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος, που συνέτασσαν οι ορκωτοί λογιστές έξι πιστοποιημένων εταιριών.
 Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κ» ο Νίκος Σαλαγιάννης «πήρα το πόρισμα στις 2 το μεσημέρι και ο φάκελος παραμένει κλειστός στο γραφείο μου. Θα ανοιχτεί στην επόμενη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, πάντα σε θεσμικά πλαίσια, παρουσία και του προέδρου του Κινήματος».

 Ο ίδιος ξεκαθάρισε ωστόσο πως «η παραλαβή του πορίσματος δεν αποτελεί αφορμή και αιτία για σύγκληση εκτάκτου Πολιτικού Συμβουλίου» και πως «ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερωθεί λεπτομερέστερα για το αποτέλεσμα του ελέγχου πριν τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου».
 
Salagiannis
Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε επίσης στην «Κ» πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η μετακόμιση του κόμματος από την Ιπποκράτους όπου βρίσκεται σήμερα στην πάλαι ποτέ έδρα του, την Χαριλάου Τρικούπη. «Ήδη έχουν μπει τα συνεργία για κάποια μερεμέτια». Στην ερώτηση εάν χωρούν όλα τα στελέχη στα νέα (παλιά) γραφεία απαντά αστειευόμενος: «Χίλιοι καλοί χωρούν. Ας στριμωχτούμε και λίγο».

 Υπενθυμίζεται πως το χρέος του κόμματος, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αρκετά στελέχη εκφράζουν στην «Κ» την άποψη πως με την παρουσίαση των στοιχείων του πορίσματος το ΠΑΣΟΚ θα χάσει και πάλι την δημοσκοπική του άνοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα