Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο βιομήχανος Κων/νος Λούλης κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Ιερά" φτερά έκαναν 100 εκατομμύρια δρχ. δωρεάς του βιομήχανου προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και αντί έργου για ηλικιωμένους στη μνήμη της μητέρας του, στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, με ταμία την σύζυγό του, χωρίς η ίδια καν να το γνωρίζει


Ότι ο αλευροβιομήχανος Κωνσταντίνος Λούλης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς του και μάλιστα σε επίπεδο διεθνές, όχι μόνο δεν σηκώνει αμφισβήτηση, αντιθέτως είναι γεγονός το οποίο μάλιστα ομολογούν όλοι οι συνάδελφοί του. Συνεπώς ότι θα βρίσκονταν κάποιος να τον εξαπατήσει, δεν το περίμενε κανείς, πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος φέρει τον τίτλο του Δεσπότη. 

Και δεν το περίμενε κανείς, γιατί πολύ απλά ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί την ιδιοσυγκρασία και το αντιφατικό με τον τίτλο που φέρει πνεύμα, του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου, ούτε καν ο πρώην Διοικητής του Αγίου Όρους Κωνσταντίνος Λούλης. 

"Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα", δήλωσε ο βιομηχάνος στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, από το βήμα της οποίας επέλεξε να καταγγείλει το εκκλησιαστικό σκάνδαλο μεγατόνων, στο οποίο, μάλιστα όπως αποκάλυψε, ο Δεσπότης έχει εμπλέξει και την σύζυγό του, χωρίς να γνωρίζουν το οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα