Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΟΣΕ-ΕΛΤΑ παίρνουν τώρα σειρά

Πραγματικός Αρμαγεδδών αναμένεται να σαρώσει τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα τους επόμενους 18 μήνες. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Παραπολιτικών», ήδη η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες «δεξαμενές» για να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι των υπόλοιπων 13.000 απολύσεων που απαιτούνται, καθώς οι πρώτοι 2.000 από τους συνολικά 15.000 έχουν βρεθεί από το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.


Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε συνεργασία με τον νέο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναζητά να καταργήσει ένα μεγάλο σε αριθμό υπαλλήλων ΝΠΔΔ, έτσι ώστε να αποκτήσει μια μεγάλη «πηγή» για απολύσεις το 2014.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ άλλων ΝΠΔΔ που έχουν πέσει στο τραπέζι φαίνεται πως προκρίνεται αυτό του ΟΣΕ, ο οποίος διαθέτει πάνω από 2.000 άτομα προσωπικό. Παράλληλα, υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις και για τα ΕΛ.ΤΑ., με ισάριθμους περίπου υπαλλήλους .

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι απολύσεις που θα πρέπει να γίνουν ανά τρίμηνο το 2014 έχουν ως εξής: το πρώτο τρίμηνο 1.000 υπάλληλοι, το δεύτερο 4.000, το τρίτο 2.000 και το τέταρτο 4.000 υπάλληλοι. 



Πηγή: Παραπολιτικά/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα