Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ



Νέα 24ωρη απεργία όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον ΣΚΑΪ (τηλεόραση, ραδιόφωνο και Διαδίκτυο) αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ έως και την Παρασκευή (2/8, 13.00).

Με αυτόν τον τρόπο απαντούν στο κλίμα «τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η εργοδοσία στους συναδέλφους, καθώς προέβη σε 15 παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές απολύσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Λεωνίδας Σακλαμπάνης».

Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του Internet του ΣΚΑΪ, με ψήφισμα της Σύνελευσης, δήλωσαν την αντίθεσή τους στις νέες απολύσεις που ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Ο Λεωνίδας Σακλαμπάνης με επιστολή του στο blog των εργαζομένων του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ (ergazomenoiskai1003.wordpress.com), είχε χαρακτηρίσει «μαρτύριο της σταγόνας» αυτό που ζούσαν τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι στο Νέο Φάληρο, ενώ έκανε λόγο για παράνομες απολύσεις.

Στην ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις «ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων, την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής υπόστασης των συναδέλφων, ενώ έχει προγραμματιστεί νέα συνέλευση των εργαζομένων δημοσιογράφων σε «ΣΚΑΙ 100,3» και «ΣΚΑΙ TV », στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, το πρωί της Παρασκευής.

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα