Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πίτσα με ρόκα και μπυρίτσα για τη Φράου Mέρκελ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild", η Φράου Μέρκελ εθεάθη σε μπυραρία της πόλης Neuen See με τέσσερις στενούς συνεργάτες της

Ξεκλέβοντας χρόνο από τις υποχρεώσεις της, η "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας επισκέφθηκε με τον σύζυγό της, Γιοαχίμ Ζάουερ,  μία μπυραρία για να ξεσκάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild", η Φράου Μέρκελ εθεάθη σε μπυραρία της πόλης Neuen See με τέσσερις στενούς συνεργάτες της. Η Γερμανίδα καγκελάριος παρήγγειλε την αγαπημένη της πίτσα με ρόκα και ήπιε μία παγωμένη μπύρα. Η κυρία Μέρκελ κουβαλούσε και μία μεγάλη τσάντα γεμάτη φακέλους.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η 58χρονη Γερμανίδα καγκελάριος δεν κάθισε ώρα στην μπυραρία Rosέ ,αφού η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει. Αν και σύντομο, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την κυρία Μέρκελ. 

Εκτός από τα καθήκοντά της στην Καγκελαρία, η κυρία Μέρκελ έχει ξεκινήσει την προεκλογική εσκρατεία της εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου. 

Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, είναι με το μέρος της αφού η διαφορά που τη χωρίζει από τους Σοσιαλδημοκράτες αποτυπώνεται σε διψήφιο αριθμό.
ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα