ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!''ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ'' ΑΘΗΝΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!!!ΑΙΝΙΓΜΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ....Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;

Μεγάλο αίνιγμα ο Πούτιν, σύμφωνα με τους Πανέλληνες του Μυστρά… 
ΠΟΥΤΙΝ: Απεσταλμένος του Θεού ή… ο Αντίχριστος; 
Έρχονται οι μεγάλες αποφάσεις...



Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη



Μετά την μεγάλη αποδοχή που είχαν τα άρθρα της γράφουσας σχετικά με το θέμα του Μυστρά και το ενδιαφέρον που προκλήθηκε απ’ αυτά, σήμερα συνεχίζουμε με νεότερα συγκλονιστικά στοιχεία. Έχουμε τη χαρά αυτά τα στοιχεία να δίνονται μόνο για αποκλειστική χρήση εμού της ιδίας και για δημοσίευση στην εφημερίδα Ε.Ω. Θέλω να ευχαριστήσω αυτές τις πηγές μου και δημόσια για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό μου και για την εκμυστήρευση αυτής της τρομερής πραγματικά γνώσης!

Σήμερα λοιπόν θα βγάλουμε «στο φως» της δημοσιότητας κάποια πολύ προωθημένα στοιχεία – πληροφορίες σχετικά με ένα μείζον θέμα του Ελληνισμού, που απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί τους Άγρυπνους Φρουρούς του Γένους που ορκίστηκαν στον Μυστρά. Αυτό το θέμα είναι νευραλγικής σπουδαιότητας για το μέλλον της γεωπολιτικής του Ελληνισμού. Πρόκειται για την θέση που θα έχει η μελλοντική επαναστατική Κυβέρνηση του Πανελληνισμού έναντι της μεγάλης ρωσικής υπερδύναμης και βασικά, έναντι του Ρώσου ηγέτη Βλάντιμιρ Πούτιν.



Οι Ορκισμένοι στον Μυστρά Επίλεκτοι, που ετοιμάζονται να διώξουν τους προδότες γραικύλους πολιτικάντηδες και να πάρουν τα ηνία της Αρχής στα χέρια τους, αναμένουν αυτή τη στιγμή τον Ερχομό του/της Ηγήτορος. Και είναι σε πλήρη γνώση των κινήσεων του Εχθρού, που προσπαθεί να σταματήσει αυτό το Γεγονός, το οποίο θα σώσει το Ελληνικό Έθνος και θα συμβάλλει στο Μεγάλωμα της Πατρίδος, με πρωτεύουσα την Πόλη που είναι αφιερωμένη στον/στην Ηγήτορα! Αλλά τώρα τους Πανέλληνες απασχολεί το θέμα της Ρωσίας, η οποία είναι μια χώρα-«κλειδί» για τις εξελίξεις στην περιοχή μας, με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη.

Σε μεγάλη λοιπόν συζήτηση στους κόλπους αυτού του μυστικού κύκλου Ελλήνων (της Νέας «Φιλικής Εταιρίας» ουσιαστικά) τέθηκε έντονα το ζήτημα του ποια πρέπει να είναι η στάση του Πανελληνισμού όσον αφορά τη Ρωσία του Πούτιν. Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης Βλάντιμιρ Πούτιν; Αυτό είναι το μεγάλο αίνιγμα που -πιθανόν- να κρίνει το μέλλον του κόσμου και της Ελλάδος! Και αυτό γιατί η Ρωσία αποκτά ξανά διαστάσεις παγκόσμιας υπερδύναμης και ο ρόλος της θα είναι καταλυτικός στα παγκόσμια τεκταινόμενα.
Σύμφωνα με Εκείνον που Πρέπει, δηλαδή τον φιλόσοφο του Πανελληνισμού, αναμφίβολα ο Πούτιν είναι ένας πατριώτης – πολιτικός, που επανασυστήνει τη Σοβιετική Ένωση, αλλά με βάση -όχι τον κομμουνισμό- αλλά την Ορθοδοξία και μια παράξενη ιδεολογία: την μίξη φασιστικών και κομμουνιστικών στοιχείων, στην υπερβατική θεωρία του Εθνικομπολσεβικισμού… Το ίδιο –σε κάποιο βαθμό βέβαια- ισχύει και στην Κίνα, που επίσης θεωρείται εθνικομπολσεβικική, μόνο που εκεί τη θέση της Ορθοδοξίας καταλαμβάνει ο Κομφουκιανισμός.
Τι είναι λοιπόν ο Πούτιν; Αναμφίβολα είναι πολύ επιτυχημένος στο έργο του, έχει αναστήσει τη Ρωσία και την έχει μετατρέψει σε υπολογίσιμη υπερδύναμη. Όμως αυτή η δύναμη του πηγάζει άραγε από την προσήλωσή του στον Χριστό ή μήπως… είναι ένα τέχνασμα του Σατανά; Με δυο λόγια, είναι ο Πούτιν ένας Άγιος ή μήπως ενσαρκώνει τον μεγάλο Εχθρό της Εκκλησίας, δηλαδή τον Αντίχριστο; Οι απόψεις διίστανται…
Το άλλο κεντρικό ερώτημα είναι: «Ποια πρέπει να είναι η στάση της Κυβέρνησης των Ορκισμένων στον Μυστρά Πανελλήνων απέναντι στον Πούτιν»; Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι άνδρες και γυναίκες σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας. Συμμαχία με τη Ρωσία του Πούτιν ή αντιπαλότητα; Είναι από τα ζητήματα που η καρδιά λέει «ναι» στη Ρωσία - αυτή την «κόρη» της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος, αλλά το μυαλό λέει «όχι»… Πραγματικά, τεράστιο το δίλημμα και με απίστευτες προεκτάσεις για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου εν γένει.


Αυτά τα παραπάνω που σας μεταφέρουμε ως αποκλειστικότατες πληροφορίες, ειπώθηκαν σε συνάθροιση που έλαβε χώρα στο λεγόμενο «Στρατηγείο» των Ορκισμένων στον Μυστρά που βρίσκεται στην Αθήνα! Και απ’ αυτά, μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση σήμερα… Με δυο λόγια: παίζεται το μέλλον του Ελληνισμού, και οι όποιες αποφάσεις ληφθούν είναι φοβερά κρίσιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα