Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ενημέρωση των καταναλωτών από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τις προβλέψεις του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) συνεχίζοντας το έργο της ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τις προβλέψεις των διατάξεων του νέου Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΚΠΗΕ), προκειμένου αυτοί να γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, ολοκλήρωσε τη σύνταξη της δεύτερης σειράς κειμένων, που απευθύνονται στους μικρούς οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές.

Η δεύτερη αυτή σειρά κειμένων καλύπτει τα εξής 3 θέματα:





Όπως και στην πρώτη σειρά κειμένων της ΡΑΕ, έχει και εδώ καταβληθεί προσπάθεια για την απλοποίηση των διατυπώσεων του αρχικού κειμένου του ΚΠΗΕ, ώστε να είναι πιο κατανοητό και εύκολο στην ανάγνωση από το μέσο καταναλωτή. Επίσης, έχει γίνει ομαδοποίηση των διατάξεων, προκειμένου να καλύπτεται με πληρότητα το κάθε θέμα, ενώ όπου ήταν επιθυμητό, το αντίστοιχο κείμενο  έχει διαμορφωθεί με το σύστημα των ερωτήσεων και απαντήσεων.
Στο τρίτο από τα παραπάνω κείμενα γίνεται αναφορά και μεταφορά, μέσω συνδέσμου, και στα παραρτήματα του ΚΠΗΕ «Αρχές Διαχείρισης Αιτημάτων  των Καταναλωτών» και «Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα